Algemene datingsites: Deze sites zijn toegankelijk voor iedereen en hebben daardoor een groot aanbod aan singles.

Op deze pagina vind je een overzicht van algemene datingsites. Met algemene datingsites bedoelen we sites die zich niet alleen richten op een specifieke doelgroep zoals bijvoorbeeld 50 plus, christelijk of hoger opgeleid. Op een algemene datingsite is iedereen welkom.

Voordeel van algemene datingsites is dat de hoeveelheid singles waaruit je kunt kiezen meestal groter is. Tegelijkertijd kan dit natuurlijk ook een nadeel zijn omdat een breder aanbod waarschijnlijk ook betekent dat er meer singles tussen zitten die niet aan je wensen voldoen.

Of je liever je geluk beproeft op een algemene datingsite of op een datingsite die zich richt op een bepaalde groep kan je alleen zelf bepalen. Om je te helpen hebben we een aantal afwegingen voor je op een rij gezet.

Is een algemene datingsite de beste optie voor jou, lees dan snel verder.

Algemene datingsites overzicht

Hieronder vind je het overzicht met algemene datingsites:

MetJou

MetJou

MetJou.be is gemaakt voor singles die in de bloei van hun leven zijn: twintigers, dertigers en jonge veertigers. Je kunt hier terecht voor het vinden van een vaste relatie, maar ook voor een vriendschap of flirt.

Schrijf je gratis in

Stedendating

Daten met Stedendating

Dating in je eigen stad: het is bijna een luxe geworden. Met Stedendating.be kan je op zoek naar een leuke man of vrouw bij jou in de regio.

Schrijf je gratis in

be2

Be2

Dankzij de liefdestest zijn al heel veel van de premiumleden van be2 aan een relatie geholpen. Ze zijn zo overtuigd van de kwaliteit van hun matches, dat ze een succesgarantie geven.

Schrijf je gratis in

Meetic

Meetic

Meetic is een van de oudste en bekendste datingsites in België. Ze bestaan al sinds 2001. Meetic richt zich op een breed publiek en met de vele duizenden leden is de kans groot dat jij hier de ware vindt.

Schrijf je gratis in

Badoo

Badoo

Badoo is meer dan alleen een datingsite, maar dating is wel een van de belangrijkste reden waarvoor Badoo wordt gebruikt. Naast dating kan je Badoo gebruiken voor het vinden van nieuwe (online) vrienden of gewoon lekker een beetje de tijd vol chatten.

Happy Pancake

HappyPancake

Happy Pancake is sinds februari 2018 beschikbaar in Nederland maar is daarbuiten al langer actief. Niet zonder succes. Het is een van de populairste sites in Zweden en bovendien helemaal gratis. Wat ons betreft een aanrader.

Fdating

Fdating

Het eerste wat opvalt als je fdating.com bezoekt, is de melding dat het om een ‘100% gratis dating site’ gaat. Dat maakt de aanmelding natuurlijk een no-brainer. Aanmelden is binnen 2 minuten gepiept, maar de site lijkt nog niet helemaal af te zijn.

Knuz

Knuz

Ook Knuz is volledig gratis te gebruiken. Deze site van Nederlandse bodem claimt 200.000 geregistreerde gebruikers te hebben. Je kunt profielen zoeken of gebruik maken van fotomatching, waarbij je op een soort Tinder-achtige manier door foto’s van singles kunt bladeren. Hoewel de site primair Nederlands is zijn er ook veel Belgische leden actief.

Plenty of Fish

Plenty of Fish

Je aanmelden bij Plenty of Fish heeft heel wat voeten in de aarde. Je dient een lang formulier in te vullen met de kenmerken van jezelf en van je ideale partner, en POF vraagt ook om een uitgebreide profieltekst. Vrijwel alle velden zijn verplicht, dus je bent hier op z’n minst 10 minuten mee bezig.

Twoo

Twoo

Twoo is een gratis datingsite die het midden houdt tussen een sociaal netwerk zoals Facebook en een 100% dating app zoals Tinder. Ben je op zoek naar een flirt, een date, een relatie of gewoon iemand om even mee te chatten, dan kan je gratis aan de slag op Twoo.

Alternatieven voor algemene datingsites

Niks gevonden tussen deze algemene datingsites? Misschien is een datingsite met singles uit een bepaalde doelgroep dan meer iets voor jou.

Gebruik onze datingsite vergelijkingstool om sites te filteren op je voorkeuren:

Start de vergelijkingstool

////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write