EliteDating review: Gratis persoonlijkheidstest en partnervoorstellen

EliteDating is een vertrouwde speler op de online relatie markt, met als sterke punten succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest. Ze zijn hard gegroeid de afgelopen jaren, en hebben nu maar liefs 13 miljoen geregistreerde leden in Europa.

EliteDating is de favoriete website van datingguru.be voor het vinden van een serieuze relatie.

Deze datingwebsite is gericht op de serieuze zelfbewuste single die op zoek is naar een gelijkgestemde partner voor een gelukkige en stabiele relatie. De leden zijn veelal professionals met ambities en levenservaring. Zij genieten van het leven en interesseren zich onder andere voor cultuur, welzijn en het milieu. Zij zijn de vrijgezelle Lifestyle-avantgarde van nu die behoeften zoals duurzaamheid & genot en milieuoriëntering & design in hun leven weten samen te brengen.

EliteDating richt zich op een brede bevolkingsgroep, ideaal dus als je nog moeilijk kan kiezen waarnaar je op zoek bent. Omdat ze zo zeker van hun zaak zijn, bieden ze een ‘Niet goed geld terug’ garantie en een ‘Contact Garantie’ voor hun langere betaalde lidmaatschappen. Nieuwsgierig? Schrijf je gelijk gratis in en test hun wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode.

Hoe werkt EliteDating?

De grondslag van Elitedating’s matchingsysteem is de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen. Op basis hiervan proberen ze singles te koppelen die goed bij elkaar passen. In plaats van hun leden in het diepe te gooien, neemt EliteDating ze bij de hand en stelt deze voor aan de vele singles die geregistreerd staan. Aan de hand van hun matchingscore krijgen leden passende partnervoorstellen en hebben ze vervolgens de mogelijkheid om de ander stap voor stap te leren kennen, zodat de kennismaking een vertrouwd proces wordt.

Gratis persoonlijkheidstest

Net zoals be2 en Parship gebruikt EliteDating een persoonlijkheidstest om u zo goed mogelijke suggesties voor een partner te kunnen doen. De vragenlijst die gebruikt wordt is een van de meest gedetailleerde van alle Nederlandse datingsites.

Het psychologische persoonlijkheidsprofiel van EliteDating is gebaseerd op het zogenaamde ‘Big Five Personality Traits’ model (of: De vijf hoofddimensies van de persoonlijkheid), dat in de jaren negentig tot één van de belangrijkste en bekendste concepten behoorde in de moderne persoonlijkheidspsychologie. Op basis van de factoren van beide persoonlijkheden kunnen koppels geïdentificeerd worden met een goed lange termijn vooruitzicht voor een relatie met succes.

Op basis van deze vijf kenmerken die bepaald worden door uw antwoorden op de persoonlijkheidstest wordt u voorgesteld aan andere leden.

Betrouwbaarheid EliteDating

EliteDating is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Thuiswinkel.org. Datingsites die aangesloten zijn bij dit keurmerk worden gecontroleerd op transparante prijsstelling en eerlijke bedrijfsvoering. U kunt hier dus met een gerust hart terecht als platform voor uw datingavontuur.

EliteDating App

Met de EliteDating app kunt u overal gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Dit maakt het zoeken naar een partner eenvoudiger omdat dit proces met de app beter geïntegreerd wordt in de flow van uw dag. Zo kunt u contact houden met potentiële dates net zoals dat ook zou kunnen via bijvoorbeeld WhatsApp, maar zonder dat u uw contactgegevens al prijs hoeft te geven.

De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Gratis EliteDating uitproberen

De persoonlijkheidstest is altijd gratis bij EliteDating. Ook kunt u gelijk een analyse van uw persoonlijkheidstest krijgen, en er worden op grond van uw testresultaten een paar partnervoorstellen gedaan. U kunt de profielen van deze voorgestelde partners bezoeken en berichtjes sturen met een gratis lidmaatschap, maar jammer genoeg geen berichtjes lezen of foto’s zien van andere mensen.

We raden het gratis lidmaatschap beslist aan vanwege de uitgebreide persoonlijkheidstest. Zelf zijn we een groot fan van persoonlijkheidstesten, en de test van EliteDating is wat ons betreft het leukst. Misschien komt u zelfs wel tot interessante inzichten over uzelf na de analyse.

Gratis basic lidmaatschap of betaald premium lidmaatschap?

Naast het gratis basis lidmaatschap, kan je voor het betaalde premium lidmaatschap kiezen. Met het gratis lidmaatschap kan je de persoonlijkheidstest doen en een beknopt persoonlijkheidsprofiel van jezelf bekijken. Daarnaast krijg je een paar partnervoorstellen te zien, maar afgezien van glimlachen en likes versturen kan je geen contact opnemen met de voorgestelde partners. Het basis lidmaatschap leent zich dus voornamelijk voor rondkijken op de site om te zien wat je ermee kan. Wil je echt actief op zoek naar een date, dan zal je het betaalde premium lidmaatschap moeten nemen.

Op de afbeelding hieronder kan je zien wat het verschil is tussen de Basic en Premium opties.

Elitedating basic of premium functies

Kosten EliteDating

EliteDating is niet een van de goedkoopste datingsites. Dit heeft als voordeel dat je hier geen koopjesjagers vindt, maar alleen mensen die echt op zoek zijn naar een relatie.

Net zoals bij alle datingsites is het bij EliteDating stukken voordeliger om een lang abonnement af te sluiten. Zo kost een lidmaatschap voor een maand €89,90, terwijl een jaar lidmaatschap vanaf € 24,90 per maand kost. Uw verschillende keuzes zijn:

Kosten EliteDating Premium lidmaatschap (laatste update 12/07/2017.)
Periode Kosten per maand Premium
1 maand €89.90
3 maanden €49.90
6 maanden €29.90
1 jaar €24.90
////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write