Mysecretdate review: Vind jij hier die leuke man/vrouw of stel voor een spannende date?

Mysecretdate richt zich op de niche van de discrete, pikante dates. Mannen, vrouwen en stellen zijn hier welkom om een profiel aan te maken en zich te verlekkeren aan het regionale aanbod.

“Elke dag melden zich honderden dames en heren aan,” zo beweert Mysecretdate op de homepage. Wij besloten de proef op de som te nemen en ons zelf ook in te schrijven voor een account.

Inschrijven en account activeren

Je begint je aanmelding door aan te geven wat je bent: een man, een vrouw of een stel. Vervolgens vertel je of je een man, vrouw of stel zoekt. Dat betekent dat deze datingsite ook geschikt is voor de homo- en lesbo-community. Wij besloten ons als man in te schrijven en een stel te zoeken. Vervolgens kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. In je mailbox wacht een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik daarop en je bent binnen.

Eenmaal ingelogd, krijg je een aantal vragen die je dient te beantwoorden. Zo moet je aangeven waar je woont, wat je huidskleur, haarkleur, kleur ogen is, enzovoort. Vragen over penislengte en seksuele voorkeuren kun je overslaan.

Evenmin verplicht de site je ertoe om een profieltekst in te vullen of een foto te uploaden.

Mogelijkheden van een gratis account

Als je de eerder genoemde details hebt ingevuld, mag er geen twijfel over bestaan: op deze site draait het om seksdating. Op een rijkelijk gevulde beginpagina zien we een mix van beleefd glimlachende gezichten een ontblote lichaamsdelen. Ook met een gratis account kan je de profielen en foto’s gewoon bekijken. Het is zelfs mogelijk om aan 3 verschillende personen berichtjes te sturen. Daarna gaat die mogelijkheid op slot, tenzij je de portemonnee trekt en een creditbundel koopt.

Kosten van credits

Wat blijkt? Nieuwe profielen contacteren kost 1 credit. Op het moment van schrijven zijn de volgende creditbundels beschikbaar.

 • € 12,50 voor 10 credits
 • € 25,00 voor 25 credits
 • € 47,50 voor 50 credits
 • € 89,95 voor 100 credits
 • € 127,50 voor 150 credits

Je ziet het: hoe groter het creditpakket dat je koopt, des te minder een credit kost. Voor Nederlandse gebruikers bestaat de mogelijkheid om via iDEAL te betalen, terwijl onze Belgische vrienden de optie Bancontact zullen waarderen. Betalen met een creditcard is voor beide nationaliteiten een optie.

Voordelen van Mysecretdate

 • Mooi design, duidelijke navigatie
 • Uitgebreide zoekmogelijkheden
 • Homo- en lesbo-vriendelijk
 • Kant-en-klare lijst met matches
 • Grote selectie aan leden in de omgeving
 • Je kunt na aanmelding een beperkt aantal berichten sturen

Nadelen van Mysecretdate

 • Geen telefonische klantenservice
 • Duur: een bericht sturen kost tot wel € 1,00
 • Er zitten betrekkelijk veel fake-profielen tussen
 • De knop ‘credits kopen’ verschijnt pas als je een berichtje verzendt

Beoordelingen van Mysecretdate

Her en der op internet vind je beoordelingen van Mysecretdate-gebruikers. Die geven je een goed beeld van het algehele sentiment. De volgende quotes geven lijken representatief voor wat de meeste leden over Mysecretdate denken.

 • Het lijkt soms of je met een chatbot of medewerker chat.”
 • “Na vier weken chatten vond ik hier een nieuwe vriendin.”
 • “Je wordt in de val gelokt om meer credits te kopen.”

Ons oordeel

Na het aanmaken van een gratis profiel stuurden we wat berichtjes naar bevallige dames, die verdacht snel en volledig antwoordden: “Hey hallo. Wat leuk dat je reageert: ik zou je graag wat beter leren kennen. Wat is je naam?”

Het is niet zo dat we bedrogen worden. Want wie de tijd neemt om de algemene voorwaarden door te lezen, ziet dat de uitgever zich het recht voorbehoudt “om zelf profielen op de website aan te maken en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te verzenden. De gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op de website gefingeerd zijn en deze enkel zijn aangemaakt om berichten mee uit te wisselen. Fysieke afspraken met de persoon in gefingeerde accounts is niet mogelijk.”

Toch willen we deze site een lichtelijk voordeel van de twijfel geven. Er zitten redelijk wat profielen tussen met minder aantrekkelijke foto’s of leeftijden. Mensen zijn wel degelijk op zoek naar een avontuurtje. De beste manier om je een mening over Mysecretdate te vormen is door een (wat kleinere) creditbundel te kopen. Ga vervolgens zeer selectief te werk.

Uitschrijven bij Mysecretdate

Of je nu een gratis account had of credits had gekocht, het kan zijn dat je uitgekeken raakt op deze seksdatingsite. Gelukkig is het betrekkelijk eenvoudig om je uit te schrijven bij Mysecretdate. Volg daarvoor de volgende instructies.

 1. Klik rechtsboven op de tandwieltjes.
 2. Klik vervolgens op Settings.
 3. In de pop-up die verschijnt klik je op Account verwijderen.
 4. Vul tweemaal je wachtwoord in om de verwijdering te bevestigen.
 5. Je belandt op de homepage van Mysecretdate als de verwijdering compleet is.

Benieuwd naar Mysecretdate?

Ben je op zoek naar een geheime date en wil je Mysecretdate uitproberen?

////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write