Regiosexcontact review: is dit de beste erotische datingsite?

Regiosexcontact is een ontmoetingsplek voor wie op zoek is naar een erotische date.

Allemaal fantaseren we er, stiekem of openlijk, weleens over: je overgeven aan de lijfelijke lust met iemand die niet je vaste partner is. Ongeremd genieten zonder dat er een langdurige relatie bij komt kijken. Samengevat: een spannende date zonder drama.

Maar waar vind je iemand die datzelfde verlangen heeft? Iemand die niet helemaal aan de andere kant van België woont? De website Regiosexcontact speelt op die vraag in.

Je treft op Regiosexcontact singles, maar ook stellen (hetero, bisexueel, homosexueel en lesbisch). Ook leden uit Nederland kom je hier tegen.

In deze review lees je alles over deze datingsite. Wij testen en beoordelen de site, zodat jij een geïnformeerde keuze kunt maken.

Aanmelden voor Regiosexcontact

Om gebruik te kunnen maken van deze datingsite dien je een account te maken, dit kan gratis.

 • Surf voor jouw aanmelding naar www.regiosexcontact.be
 • Klik op de blauwe knop met ‘Inschrijven’ erop.
 • Geeft de gewenste gebruikersnaam op.
 • Bedenk een wachtwoord.
 • Vul een e-mailadres in.
 • Op het ingevoerde e-mailadres krijg je vervolgens een e-mail met een bevestigingscode. Met die activeer jij je profiel.

Eén van de eerste stappen is het uploaden van jouw foto. In totaal mag je 10 foto’s plaatsen.

Verder kun je aangeven hoe je eruitziet en hoe jouw gedroomde contact eruit moet zien.

Het kan even duren voordat je profiel er precies zo uitziet als jij wilt. Dat komt omdat de foto’s en profielteksten handmatig worden gecheckt. De site meldt: “Is uw profiel niet zoals u verwacht? Het kan tot 24 uur duren voordat gewijzigde teksten of nieuwe foto’s zichtbaar worden voor anderen.

Zoeken naar profielen

Deze datingsite is rechttoe-rechtaan. Je vindt hier geen chatkanalen, forums of feeds.

In contact komen met andere leden doe je door de uitgebreide zoekfunctie te gebruiken of via FotoZapper.

FotoZapper is een Tinder-achtige functie waarbij je aangeeft of je iemand wel, niet of misschien wilt leren kennen. De matches die hieruit rollen, zie je op het tabblad ‘Vindt mij leuk’.

Contact met andere gebruikers

Contact leggen kan op twee manieren:

 1. Je kunt berichten sturen
 2. …maar als je daar geen tijd voor (of zin in) hebt, kun je ook een knipoog versturen. Krijg je er één terug, dan kun je alsnog een gesprek aanknopen.

Mogelijkheden van gratis account

Zoals veel datingsites, kent ook Regiosexcontact een gratis en een betaalde versie.

Met de gratis versie heb je geen toegang tot de FotoZapper en je kunt uitsluitend de eerste profielfoto van iemand bekijken. Ook is het niet mogelijk om persoonlijke berichten te versturen.

In de praktijk is de gratis versie dus vooral nuttig om een beeld te krijgen van de site en haar bezoekers, om een inschatting te kunnen maken of je hier een spannende date denkt te kunnen vinden.

VIP-toegang: de betaalde versie

Als je serieus op zoek bent naar een erotische date, zul je er een paar euro tegenaan moeten gooien. Regiosexcontact noemt de betaalde versie van de site ‘VIP-toegang’.

VIP-leden kunnen gebruik maken van de volgende functies:

 • Onbeperkt de FotoZapper gebruiken
 • Onbeperkt berichten sturen
 • Zien welke bezoekers jouw profiel hebben bekeken
 • Zien welke bezoekers jou knipogen hebben verstuurd

Kosten

Op het moment van schrijven van deze review zijn de kosten voor de VIP-toegang als volgt:

 • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
 • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
 • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Regiosexcontact reviews

Wie online naar een Regiosexcontact beoordeling zoekt, komt allerlei websites tegen met daarop gemengde reviews. Dat is te verwachten, want alle leden hebben weer andere ervaringen met dating en niet iedereen is even goed in het schrijven van onweerstaanbare berichten. Enkele van de ervaringen die wij herhaald tegenkwamen:

 • “Geen enkele respons van de dames.”
 • “Onbeperkt berichten sturen.”
 • “Verhouding tussen mannen en vrouwen is niet inzichtelijk.”
 • “De enige site die mij een echte date opleverde.”

Zoals je ziet hebben de leden uiteenlopende meningen. Dat maakt het moeilijk om een beoordeling van de betrouwbaarheid te geven. Daar komt bij de datingsites over het algemeen meer negatieve dan positieve reviews krijgen online. Om deze Regiosexcontact-reviews op waarde te schatten, hebben wij van DatingGuru.be daarom zélf een account aangemaakt bij deze erotische datingsite.

Onze mening over Regiosexcontact

Hieronder lees je onze ervaring:

Profielen

Bij dating via dit soort sites zie je vaak dat er fake profielen zijn van bloedmooie vrouwen, om zo de twijfelende leden over de streep te trekken.

Bij Regiosexcontact lijkt dat niet zo te zijn. Op deze datingsite kom je mensen tegen van alle leeftijden, knap en minder knap.

Dat de site openlijk tegen nepprofielen is, vinden we een goed signaal – veel te weinig datingsites nemen daar stelling tegen.

Gratis vs betaald

We vinden wel dat Regiosexcontact de gratis functies wat had mogen uitbreiden. Het is nu vrijwel onmogelijk om erotisch contact te leggen zonder te betalen. Als een spannende date binnen handbereik lijkt, zijn mensen eerder bereid om kosten te maken dan wanneer ze kort aangelijnd blijven.

Is Regiosexcontact top? Mogelijk. Is deze erotische datingsite het geld waard? Aan een membership van een maand val je je nauwelijks een buil. De prijzen zijn zeer schappelijk, zeker in vergelijking met andere datingsites in het erotische segment.

Gebruiksvriendelijkheid

De site is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Geen onnodige poespas en je krijgt niet het gevoel dat er wordt geprobeerd om je iets aan te smeren. Hetgeen de gebruikservaring zeker ten goede komt.

Ook is het erg prettig dat je ervoor kunt kiezen om je persoonlijke gegevens af te schermen voor mensen die hun profiel zelf nog niet hebben ingevuld. Zo ben je goed beschermd tegen gluurders.

Profielteksten en foto’s worden pas getoond nadat ze handmatig zijn goedgekeurd door een medewerker van Regiosexcontact. Top dus!

Je Regiosexcontact-account opzeggen

Zoals bij de meeste datingsites zal er een moment komen waarop je geen behoefte meer hebt aan je account. Jouw Regiosexcontact-account sluiten? Dat kan als volgt:

 • Klik op het profiel-icoontje rechtsboven en daarna op ‘Account’.
 • Op het tabblad ‘Uitschrijven’ kies je uit het dropdownmenu een reden voor jouw opzegging en voer je voor de laatste keer je wachtwoord in.
 • Klik op de rode knop ‘Nu uitschrijven’ om jouw profiel voorgoed te sluiten. Je krijgt nog wel een e-mail van de site met een bevestiging. Na die mail verwijdert Regiosexcontact jouw e-mailadres; je hoeft dus niet bang voor spam te zijn.

Gratis uitproberen?

Ben je na het lezen van deze review nieuwsgierig geworden naar deze dating website? Dan raden we je aan om nu zelf een kijkje te nemen.

////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write