Regioswingers | Vind singles en stellen in jouw regio voor een spannende date

RegioSwingers is een datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. Op deze casual datingsite kan je/kunnen jullie op eenvoudige en veilige wijze in contact komen met gelijkgestemde mannen en vrouwen of stellen.

In deze RegioSwingers review lees je wat de mogelijkheden en kosten zijn van deze erotische datingsite en of het de moeite waard is om je hier in te schrijven.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • Overzichtelijke layout
 • Fictieve profielen worden verwijderd
 • Zeer betaalbaar
 • Profiel aanmaken binnen enkele minuten

Minpunten

 • Geen app (wel mobiele site)
 • Geen telefonische helpdesk

Doelgroep van RegioSwingers

Voor de enkeling die mogelijk denkt dat RegioSwingers.be een website is die beoefenaars van swingdance met elkaar in contact wil brengen hebben we een mededeling: dit is het nadrukkelijk niet!

Maar de meeste mensen zullen bij de naam RegioSwingers waarschijnlijk wel meteen de juiste doelgroep voor ogen hebben: swingers, beoefenaars van partnerruil en andere vormen van spannende dates al dan niet binnen een relatie.

Kortom, bij RegioSwingers kom je waarschijnlijk niet voor het zoeken naar een partner met wie je eens lekker kunt gaat settelen. Hoewel uiteraard niet uitgesloten is dat je die hier vindt als jullie beiden deze levensstijl leuk vinden.

Inschrijven bij RegioSwingers

Zoals bij alle erotische datingsites moet je 18 jaar of ouder zijn om je in te schrijven. Iedereen die aan deze eis voldoet en in het bezit is van een open geest is welkom om zich in te schrijven bij RegioSwingers.

Inschrijven is zo gepiept:

 • Klik op de grote rode knop met de tekst “inschrijven” op de RegioSwingers website.
 • Bedenk een gebruikersnaam, dit is de naam waarmee je inlogt op je account, maar ook de naam die andere leden te zien krijgen.
 • In de volgende stap vul je een wachtwoord in en daarna een mailadres.
 • Tot slot moet je aangeven waarover RegioSwingers jou e-mail mag versturen.

Vervolgens is het tijd om je profiel op te bouwen, zodat andere leden jou kunnen vinden:

 • De eerste stap is vertellen of je profiel hoort bij een man, vrouw of stel en in het laatste geval in welke samenstelling. Ook koppels kunnen zich bij Regioswingers aanmelden
 • Daarna geef je aan of je op zoek bent naar een man, vrouw of koppel (en in welke samenstelling).
 • Hierna volgen een aantal vragen over je persoonlijke kenmerken, zoals leeftijd, postuur en je locatie.
 • Nu is het tijd om een profielfoto te uploaden. Als je hier nog niet aan toe bent kan je dit overslaan. Je kunt er ook voor kiezen om je profielfoto in eerste instantie niet te tonen aan andere swingers.

Hierna ben je klaar om op zoek te gaan naar een spannende date.

Na afronding van je aanmelding heb je mogelijkheid om je profiel verder aan te vullen met informatie over jezelf. Wij raden je aan om dit te doen, het verhoogt je kans op succesvol daten. Profielen met alleen de verplichte basisinformatie zijn redelijk summier en dit maakt het wat lastiger om een contact aan te gaan.

Hoe werkt RegioSwingers?

RegioSwingers is eenvoudig in gebruik. De site heeft een overzichtelijke layout en biedt de mogelijkheid om zonder poespas contact te leggen met andere gebruikers:

 • Verstuur een knipoog
 • Verstuur een bericht
 • Match via de FotoZapper

Je kunt profielen filteren door gebruik te maken van de ingebouwde zoekfunctie. Hiermee krijg je alleen mensen te zien die voldoen aan jou persoonlijke voorkeuren.

Het RegioSwingers dashboard

Flirt met een knipoog

Zie je een RegioSwingers profiel van iemand die je leuk vindt, dan kan je een knipoog versturen. Hiermee maak je jezelf kenbaar bij de ander.

Vind die ander jou ook leuk, dan kan hij of zij een knipoog of bericht terug sturen. Dit is dus een zeer laagdrempelige manier om contact te leggen.

Berichten

Persoonlijke berichten uitwisselen is de kern van alle datingsites. Hiermee word de basis voor een afspraakje gelegd. Door het uitwisselen van berichten kan je de ander leren kennen en erachter komen of jullie interesses (in het leven, maar ook voor een avondje swingen) met elkaar overeenstemmen.

Bij RegioSwingers kunnen alleen betalende leden berichten uitwisselen.

FotoZapper

De FotoZapper is een speels element in de RegioSwingers website.

Via de Fotozapper krijg je foto’s van willekeurige profielen te zien. Je kunt per foto aangeven of je de ander wel of niet leuk vindt. De ander krijg jouw profielfoto ook te zien. Vinden jullie elkaar leuk, dan is er een match. Hier krijg je melding van waarna je berichten met elkaar kunt gaan uitwisselen.

Een leuke manier om andere singles of koppels te ontmoeten, zeker voor het vinden van een casual date waarbij uiterlijke aantrekkingskracht niet onbelangrijk is.

Mogelijkheden van een gratis account

Inschrijven bij RegioSwingers is gratis. Met het gratis account kun je een goede eerste indruk van de site krijgen. Je kunt profielen bekijken (gedeeltelijk) en zien hoe de site in elkaar zit.

Wil je echt een afspraakje kunnen maken, dan zal je een abonnement moeten nemen.

Met het gratis account kan je namelijk geen gebruik maken van het versturen en ontvangen van berichten. En dat is uiteraard wel een essentieel onderdeel bij het plannen van een rendez vous.

Het VIP-account

Met VIP-toegang kan je gebruik maken van alles wat RegioSwingers te bieden heeft:

 • Onbeperkt persoonlijke berichten lezen en schrijven
 • Uitgebreid zoeken (bijvoorbeeld alleen andere VIP’s zodat je alleen echt gemotiveerde leden te zien krijgt)
 • Extra foto’s bekijken van andere leden
 • De laatste bezoekers bekijken die jouw profiel hebben bezocht
 • Onbeperkt toegang tot de fotozapper

Kosten van een RegioSwingers lidmaatschap

De kosten voor een RegioSwingers VIP-account worden lager naarmate je een abonnement voor een langere duur aangaat.

Op het moment van schrijven zijn de prijzen als volgt:

1 Maand €29,99
2 Maanden €24,99
4 Maanden €19,99

Uitschrijven

Mocht je op een gegeven moment geen behoefte meer hebben aan dating via RegioSwingers, dan kan je heel simpel je profiel verwijderen. Eventuele betalingen voor je RegioSwingers abonnement worden dan ook gelijk stopgezet.

Het werkt zo:

 • Log in op je RegioSwingers account.
 • Klik op het profiel icoontje rechtsbovenaan de pagina.
 • Kies ‘Account’
 • Kies ‘Uitschrijven’

Ons oordeel

RegioSwingers is zeker een site die op je shortlist moet staan als je op zoek bent naar een erotische datingsite. Verwacht niet veel toeters en bellen maar wel een eerlijke, werkende datingsite met echte profielen.

Mocht je onverhoopt toch een faker tegenkomen dan kan je die met één druk op de knop rapporteren en zal de helpdesk zich hierover ontfermen.

Hoewel het niet hoeft, is zelf een foto plaatsen wel de beste manier om interesse te wekken bij de andere mannen en vrouwen op deze datingsite. Wij raden je dan ook zeker aan om dit te doen. Als je niet direct volledig herkenbaar wilt zijn dan kan je ook een foto gebruiken waar je discreet op staat.

Eventuele extra foto’s kan je tijdens het chatten uitwisselen als je eenmaal contact hebt gelegd.

Zelf een kijkje nemen?

Ben je na het lezen van deze review benieuwd geworden naar RegioSwingers? Dan kan je het beste zelf een gratis account aanmaken om te zien of deze datingsite voor swingers aan jouw verwachtingen voldoet.

////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write