Victoria Milan review: dating voor mensen die al een relatie hebben…

Het lijkt erop of we altijd willen wat we niet hebben. Wie single is, wil graag een stabiele relatie. En wie langere tijd ‘bezet’ is, droomt stiekem van een slippertje. Mocht dit laatste op jou van toepassing zijn en je deze droom werkelijkheid willen maken, dan is de 18+ datingsite Victoria Milan echt iets voor jou.

Op victoriamilan.com vind je namelijk alleen maar mensen die zélf in een relatie zitten, of die het spannend vinden om met een getrouwde of gebonden persoon te daten. De site heeft anonimiteit hoog in het vaandel en beweert de snelst groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden personen te zijn. De slogan van Victoria Milan legt het perfect uit: ‘herleef de passie – begin een affaire’.

Internationaal actief

Dat, volgens de homepage, meer dan 6 miljoen mensen lid zijn van Victoria Milan, heeft natuurlijk te maken met het internationale karakter van deze datingsite. Behalve in Nederland en België is de site ook actief in Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en de Verenigde Staten.

Dat maakt dit niet alleen een interessante site voor wie dicht bij huis een minna(a)r(es) zoekt, maar ook voor wie tijdens een zakenreis over de grens een affaire zoekt. Wij schreven ons in om de site aan een test te onderwerpen.

Buitenechtelijk daten met Victoria Milan
Ben jij op zoek naar een affaire? Op Victoria Milan vind je mensen die hier ook naar op zoek zijn.

Aanmelden is gratis

De aanmeldprocedure is prettig en relatief snel. Het begint al op de homepage, waar je kunt aangeven of je een man of vrouw bent en wat voor persoon je zoekt. Vervolgens word je om je e-mailadres gevraagd. Voor extra privacy maak je hier een nieuw mailadres voor aan, bijvoorbeeld bij Gmail of Hotmail.

Je wordt ook om je geboortedatum gevraagd en je mag een gebruikersnaam en wachtwoord instellen. Daarna ben je meteen al binnen en kun je aangeven wat jou opwindt. Hierbij kun je kiezen voor zaken als ‘grote spieren’, ‘een beetje verlegen’, ‘domineren’ en ‘orale sex’. Daarna ben je binnen.

Functionaliteiten gratis account

Na activatie van je gratis account zie je meteen een overzicht van personen van het gewenste geslacht. De profielfoto’s zijn vaak wazig gemaakt of gezichten zijn van maskertjes voorzien. Gelukkig kun je wel doorklikken om het gehele profiel te zien, soms met een verrassend groot aantal foto’s.

Zo krijg je met een gratis account een goed beeld van wie er op de site aangemeld zijn. Sterker nog, je kunt ook filteren op gebruikers die op dit moment ingelogd zijn. Maar chatten kan uiteraard pas als je een betalend lid bent.

Kosten van een Premium account

Met een Premium-lidmaatschap haal je alle beperkingen van het gratis account weg. De kosten zijn momenteel als volgt.

 • 3 maanden voor € 29,99 per maand
 • 6 maanden voor € 19,99 per maand
 • 12 maanden voor € 14,99 per maand

Na betaling kun je onbeperkt chatten, uitnodigingen accepteren voor het bekijken van privéfoto’s en knipogen versturen. Bij de pakketten voor 6 en 12 maanden toegang krijg je respectievelijk 500 en 1000 credits. Daarmee kun je virtuele geschenken zoals rozen of handboeien naar een flirt sturen. Nutteloos misschien, maar wel grappig.

Voordelen van Victoria Milan

 • Internationale site
 • Redelijk betaalbare prijzen
 • Mogelijkheid tot instellen privéfoto’s
 • Nepprofielen worden niet getolereerd
 • Jezelf als single voordoen is niet nodig
 • Profielen bekijken kan met gratis account

Nadelen van Victoria Milan

 • Naar verluidt worden lidmaatschappen automatisch verlengd
 • Geen enkele vorm van interactie mogelijk met gratis account
 • Meteen na inschrijving krijg je privéberichtjes – beetje verdacht

Victoria Milan reviews van gebruikers

We waren benieuwd naar de ervaringen van gebruikers. Daarom hebben we het internet afgespeurd naar de reviews van andere Victoria Milan-leden, en dan bij voorkeur de betalende. Een greep uit wat we vonden:

 • “Betaald lidmaatschap wordt automatisch verlengd.”
 • “Een aantal erg aantrekkelijke accounts zijn altijd online.”
 • “Vrouwen die knipogen stuurden waren binnen een week verdwenen.”

Ondanks de geruststellende berichten van Victoria Milan over het verbod op nepprofielen, bestaat er dus de mogelijkheid dat die er tóch zijn. Ook wij vonden het erg verdacht dat er meteen een knipoog en een bericht kwam na het aanmelden op de site. En dat terwijl er nergens een optie is om de allernieuwste leden te zien.

Onze conclusie

Het is lastig voor ons om een bindend advies over Victoria Milan te geven. Maar we willen de site het voordeel van de twijfel gunnen. Ga jij uiteindelijk voor de Premium-versie, noteer dan wanneer je lidmaatschap afloopt en annuleer de incasso tijdig bij je bank of Paypal. En mocht je te maken krijgen met nepprofielen die je verdacht snel berichtjes sturen, laat je daar dan niet door afleiden. Er lijken voldoende echte profielen tussen te zitten.

Je account sluiten doe je zó

Of je nu alleen een gratis gebruiker bent geweest of ook hebt betaald, je account kun je op twee manieren sluiten. Allereerst kun je hem deactiveren. Dat betekent dat je niet langer op de site verschijnt. Daarna kun je bij de redactie aanvragen om je gegevens ook uit de database te verwijderen.

 • Voor deactivatie log je eerst in.
 • Aan de linkerzijde van je scherm klik je in menu op Instellingen.
 • Op de pagina die opent, vind je onderaan de optie Deactiveer account en vul je een reden in.
 • Je wordt meteen uitgelogd en je account is niet meer zichtbaar voor andere leden.
 • Zodra je weer inlogt, is je account meteen weer actief.

Wil je helemaal nooit meer inloggen, kijk dan ónder de deactivatie-link. Daar staat de zin: “Neem contact met ons op om uw profiel voorgoed te verwijderen via dit formulier.”

Gratis account aanmaken

Benieuwd naar wat voor lekkers er op Victoria Milan te vinden is?

Maak dan nu een gratis account aan.

////// 1. Edit var u 2. Edit site id 3. Set user trekker to write